6 PERBEZAAN VIVIX SHAKLEE BERBANDING YANG LAIN

Sibuk sangat kaklina ni prmo Vivix… Asyik-asyik Vivix je.. Kenapa Vivix je bagus?? Kenapa bukan produk lain?? Ha…kaklina tak tau la prodhk lain… 

Kaklina cuma tau produk Shaklee je😍😍

Ok, nak tau tak apa beza #vivixshaklee dengan minuman tonik yang lain?? Meh baca sini…

1) Harga 
Mesti la sebab harganya yang eksklusif tu. Ramai yang dengar harga je terus goyang. Tapi harganya bukan saja-saja je macam tu tau. Ada sebabnya. Sebabnya membawa kepada perbezaan yang kedua.

2) Ramuan terhebat

Apa ramuan Vivix ni? 4 ramuan utamanya adalah anggur muscadine, lobak ungu, elderberry & polyganum cuspidatum. Semuanya berasaskan tumbuhan. 4 bahan ni mahal2 tau. Tak ada kat Malaysia. Apa khasiatnya? Kita ke perbezaan ketigaketiga

3) Khasiat Vivix

Gabungan 4 bahan utama ni menghasilkan kandungan resveratrol & polifenol yang 10 kali lebih tinggi antioksidan. Minuman tonik lain memang tak ada antioksidan setinggi ni. Apa fungsi antioksidan tinggi ni? Kita ke perbezaan ke empat.

4) Kesihatan sel

Badan kita terdiri daripada sel. Sel yang sihat menjadikan badan kita sihat. Vivix dengan antioksidan yang tinggi mampu bertindak sehingga ke peringkat sel. Satu-satunya produk yang mampu tembus ke peringkat sel adalah Vivix sahaja. Vivix bertindak melindungi & membaiki sel. Betul ke? Kita ke perbezaan ke lima.

5)  Landmark Study

Cuba cari produk mana kat pasaran yang ada Landmark Study? Tak ada kan? Tapi Vivix ada. Kajian oleh saintis-saintis hebat yang tak ada kepentingan dengan Shaklee terpaksa mengakui Vivix mampu bertindak ke peringkat sel & jaga kesihatan tubuh badan kita secara menyeluruh. Orang lain boleh buat produk yang sama? Atau sekuka hati claim Vivix ni product mereka??Tak boleh….sebab?? Ha…tengok perbezaan keenam.

6.  PatentShaklee telah menjaga eksklusiviti vivix dengan mempatenkan Vivix ni. So orang lain memang tak boleh tiru. 

So sekarang jelas tak apa beza vivix shaklee dan minuman tonik lain? 

Apa lagi? Jom grab promo Vivix yang bakal berakhir esok malam yer. Lepas tu kaklina dah tak boleh nak tolong dah. Harga kembali normal. Menangis tepi bucu katil pun dah tak guna tao😝😝😝

Cepat grab promosi hebat Vivix untuk Januari ini sahaja.. 

Semoga Bermanfaat & Good luck!!.

cropped-Tentang-azlina-mubin.png

Jika anda berminat dengan sebarang produk SHAKLEE, hubungilah saya. Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Pasir Gudang dan Masai terutamanya Taman Scientex, Nusa Damai,Taman Cahaya Masai, Taman Kota Masai (Eco Tropics), Politeknik Ibrahim Sultan, Kolej Komuniti Pasir Gudang, Taman Cendana, Taman Air Biru, Taman Pasir Putih, Taman Mawar, Taman Bukit Dahlia, Desa Rakyat, Kg Cahaya Baru, Kg Pasir Putih, Taman Tg Puteri , Menara Aqabah, Kawasan Perindustrian Pasir Gudang, Bandar Seri Alam, Tesco Seri Alam, Mydin Seri Alam dan kawasan lain sekitarnya. Penghantaran terus ke rumah anda untuk kawasan-kawasan yang tersebut.

Facebook : Azlina Mubin

Facebook page : Kedai Vitamin Pasir Gudang – Masai 012-7059520

ig : azlina_mubin

Call/ Whatsapp : Lina 012-7059520

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *