CARA HILANGKAN PARUT CHICKEN POX, CACAR AIR, DEMAM CAMPAK & CENGKERING ELAK WAJAH HODOH

Chicken pox atau demam campak atau cengkering ni kalau kena, fuh… dengan gatal nak menggaru tu satu hal… Bila dah hilang gatal, parut pula tak hilang.. Dah hodoh dah muka.. Bertompok hitam sana sini.. Dah..dah…jangan risau ye… Ni ada beberapa TIPS supaya parut chicken pox tu tak menghodohkan wajah… HERBA BLEND Sapukan krim bebas paraben […]

Continue reading


KRIM AJAIB HERBAL BLEND WAJIB ADA SETIAP RUMAH BANTU JADI FIRST AID

Krim serbaguna ini boleh dipakai pada kulit sesiapa sahaja bukan sahaja pada bayi malah setiap lapisan masyarakat sangat disyorkan untuk menggunakannya mengatasi masalah eczema, gigitan nyamuk, ruam, kesan melecur dan lain-lain. Bahan-bahan?? Ternyata selamat kerana ianya diperbuat dari bahan-bahan semulajadi seperti horse chestnut, bunga yarrow, daun sage dan rosemary… dan diuji secara klinikal tau. Ia […]

Continue reading


ANAK NYARIS HILANG CUN BILA TERKENA CHICKEN POX. MUJUR ADA…

Kebanyakkan orang dah pernah mengalami Chicken pox atau demam campak kan? Macam mana rasanya?? Tak selesa, gatal, merenyam dan macam-macam lagilah. Asyik nak  menggaru je kerjanya. Risau lagi parut chicken pox bakal buat muka yang cun melecun tu jadi hodoh… ooo…seram.. Tambah kesian jika baby yang kena. Lagi la kesian.. nak menggaru tak reti. Kalau […]

Continue reading