SMALL OFFICE HOME OFFICE (SOHO) IDAMAN SAYA UNTUK 2017

  Walaupun kaklina ni WAHM, tapi kaklina memang nak sangat ada office kecil untuk kaklina buat kerja online.. Update blog, post2 FB dan lain2..  SOHO merupakan tempat pejabat kecil di rumah yang memudahkan kita meguruskan perniagaan atau senang kata tempat buat kerja.. Ha.. Tak kisah la bab editting ke writting ke documentation ke, asalkan ada […]

Continue reading


||PTS2.0:TASK13:

“Buat je.. Org support dari blkg… Asalkan anak2 ada depan mata”.. Memang sebab diorang ni lah saya pulun berShaklee..  Ayahnya, masa saya berpantang, dialah amek stok & COD kat customer kalau customer nak urgent. Malam2 pun sanggup.. Kalau kerja malam, suruh g branch… Dia pergi jugak siangnya… Tidurnya tak cukup, tak mengeluh… Janji dapat tolong […]

Continue reading


||PTS2.0||TASK10: IMPIAN BESAR SAYA UNTUK TAHUN 2017. GOOD LUCK!!!

Tak salah nak berimpian 😍😍 Ataupun lebih tepat jika saya katakan ia menjadi matlamat yang perlu saya capai… 6 bulan dari sekarang, saya AKAN capai rank SUPERVISOR sekurang2nya.. Untuk capai rank ni, saya kena pastikan :- 💪 usaha yang sama besar dengan matlamat 💪 konsisten untuk lakukan #tasktsunamishaklee 💪 penuhi Master Checklist TANPA GAGAL 💪 […]

Continue reading


||PTS2.0||TASK4:BUKAN BISNES BIASA-SHAKLEE MERUBAH TANGGAPAN SAYA

Macam mana saya boleh terjebak dengan Shaklee?? Kalau tanya orang yang berbisnes Shaklee ni mesti pada mulanya mereka adalah merupakan pengguna produk Shaklee sahaja. Bila dah guna & rasa kesan yang sangat baik, mulalah nak kongsi dengan sahabat @ ahli keluarga. Begitu juga dengan saya.. Bila ada sahabat & ahli keluarga mintak tolong belikan, kita […]

Continue reading


Pengedar Shaklee Pasir Gudang dan Masai || Lina 012-7059520 ||

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera semua… Tercari-cari Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Pasir Gudang  dan Masai??? Ha… tak perlu risau jika anda inginkan produk Shaklee sampai ke tangan anda secepat yang mungkin. Jika anda berminat dengan sebarang produk SHAKLEE, hubungilah saya. Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Pasir Gudang dan Masai terutamanya Taman Scientex, Nusa Damai,Taman […]

Continue reading