||PTS2.0||TASK4:BUKAN BISNES BIASA-SHAKLEE MERUBAH TANGGAPAN SAYA

Macam mana saya boleh terjebak dengan Shaklee?? Kalau tanya orang yang berbisnes Shaklee ni mesti pada mulanya mereka adalah merupakan pengguna produk Shaklee sahaja. Bila dah guna & rasa kesan yang sangat baik, mulalah nak kongsi dengan sahabat @ ahli keluarga. Begitu juga dengan saya.. Bila ada sahabat & ahli keluarga mintak tolong belikan, kita […]

Continue reading


HAPPY 5th year BIRTHDAY NIKMATUL ZUHRAH

8 APRIL 2014, Jumaat. Hari ni Birthday Zuhrah!!! Yeah!!!!! What a coincidence… Pagi-pagi lagi dah happy sebab tadika dia adakan rombongan ke HELLO KITTY TOWN, Nusajaya. Pukul 6pg lagi dah bangun.. Punyalah eksaited…. Mandi dan siap-siap… Bas akan bertolak dari tadika pada pukul 8pg katanya… Takut lambat..nanti bas tinggal.. Hahahai.. mak pun hantarlah dia pada […]

Continue reading


Pengedar Shaklee Pasir Gudang dan Masai || Lina 012-7059520 ||

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera semua… Tercari-cari Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Pasir Gudang  dan Masai??? Ha… tak perlu risau jika anda inginkan produk Shaklee sampai ke tangan anda secepat yang mungkin. Jika anda berminat dengan sebarang produk SHAKLEE, hubungilah saya. Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Pasir Gudang dan Masai terutamanya Taman Scientex, Nusa Damai,Taman […]

Continue reading


RALAT LEWAT SEJAM TAK SEMPAT CIUM ABAH

31 March 2016, Khamis. Hari ni abah telah menghembuskan nafas terakhirnya jam 01.00pg td. Abah mula terlantar pada bulan Disember,2015 yang lalu. Waktu tu cuti sekolah.. Mak telefon, katanya abah dah tak boleh bangun. Jatuh lagi dalam bilik air. Sebelum ni abah ada strok sebelah kiri.. Tapi semakin lama semakin pulih.. Boleh berjalan walaupun menggunakan […]

Continue reading