BELI VIVIX TWINPACK JIMAT RM300++. MACAM MANA WANITA INI LAKUKAN??

Wah.. bukan sikit-sikit tu jimat.. Sampai RM300++ pulak tu. Macam mana dia buat sampai boleh jimat banyak macam tu??   Ha.. ada yang terkejut ke?? Ni lah tindakan bijak wanita berkenaan lakukan. Dia dah kira dah siap-siap sebelum beli. Dah lama dah dia usha je harga Vivix, sampai masanya..Bulan November ni, memang rugi siapa yang […]

Continue reading


MOTIVATION RALLY : SURI RUMAH JUGA MAMPU JANA PENDAPATAN RIBUAN RINGGIT TANPA PERLU BUAT LOAN BELI STOK

Today is the day…   Alhamdulillah… Hari ni merupakan hari saya menerima penghargaan dan pengiktirafan di atas kejayaan menaiki tangga kedua dalam bisnes Shaklee… Now, I am officially a Supervisor… Walaupun perjalanan masih jauh, tapi saya tetap bersyukur di atas kejayaan ini.. Ini adalah langkah permulaan untuk saya lebih serius untuk mencapai apa yang saya […]

Continue reading


6 CARA BERJIMAT DALAM MENGHADAPI KENAIKAN HARGA BARANG

Pening kepala bila berbelanja sekarang. Lebih-lebih lagi kaum ibu yang bergelar suri rumah. Nak harapkan duit suami pun kesian dan malu juga kadang-kadang nak minta beli itu ini. Manakam tidak, duit belanja barangan dapur pun bukan calang-calang lagi dah harga barang kering dan basah sekarang ni. Tambahan lagi, jika memiliki bilangan anak yang ramai. Setiap […]

Continue reading