MOTIVATION RALLY : SURI RUMAH JUGA MAMPU JANA PENDAPATAN RIBUAN RINGGIT TANPA PERLU BUAT LOAN BELI STOK

Today is the day…

 

Alhamdulillah… Hari ni merupakan hari saya menerima penghargaan dan pengiktirafan di atas kejayaan menaiki tangga kedua dalam bisnes Shaklee… Now, I am officially a Supervisor… Walaupun perjalanan masih jauh, tapi saya tetap bersyukur di atas kejayaan ini.. Ini adalah langkah permulaan untuk saya lebih serius untuk mencapai apa yang saya impikan selama ini…

Motivation Rally - JB region

Motivation Rally – JB region

 

Bermula hanya sebagai pengguna dan kemudian menjadi ahli. Dari belikan untuk ahli keluarga dan rakan-rakan, akhirnya saya serius berbisnes. Dari pendapatan bonus dua angka, kini bonus saya menyamai pendapatan ketika saya bekerja sebagai Juruteknik dalam bidang Robotik yang berpengalaman selama 10 tahun dahulu..

 

Saya mula tertarik dengan Set Menyusu Shaklee setelah gagal melalui tempoh penyusuan selama 2 tahun untuk anak pertama.. Saya berazam untuk tidak megulanginya pada anak kedua.. Alhamdulillah.. sedar tak sedar..dah anak keempat pun… Anak kedua selama 20 bulan, anak ketiga 29bulan dan terkini anak keempat masih lagi menyusu badan dikala usianya sudah menginjak 15bulan.. Saya memang masih consume Set Menyusu ini sehingga kini.. Bukan sahaja susu muai, badan fit untuk menguruskan rumahtangga malah maintain je kurus dari dulu sehingga kini…  Wow sangat dah saya rasa…

Stok EBM yang membuatkan freezer saya sesak

Stok EBM yang membuatkan freezer saya sesak

Dalam berbisnes juga saya mengharapkan more achievement to go, Insya Allah.. saya pasti saya akan perolehi pendapatan yang lebih jika saya bersungguh-sungguh dengan apa yang diidam memandangkan kini saya telahpun bergelar seorang Work At Home Mother (WAHM). Melihat anak-anak membesar di depan mata, sambil menjalankan bisnes Shaklee ini dari rumah, membuatkan saya berasa puas. Tanggungjawab sebagai ibu, Insya Allah saya cuba galas dengan sebaiknya. Dalam masa yang sama, saya dapat menjalankan bisnes Shaklee ini hanya dari rumah.

Anak-anak pemangkin kejayaan

Kejayaan tidak datang bergolek. Saya akan pstikan setiap usaha dan doa saya dilipat gandakan bagi mencapai tangga tertinggi di dalam Shaklee ini iaitu Master Coordinator menjelang 2020 nanti. Ya Allah..perkenankanlah…

 

Bersama suami yang sentiasa menyokong saya berShaklee

Melihat sokongan dari anak-anak serta suami dalam majlis harini, memang membuatkan saya perlu lebih serius. Mereka ialah Push Factor saya untuk berjaya. Seronok melihat mereka bersiap pada awal pagi bila saya menyatakan bahawa hari ini saya akan diberi peghargaan di atas pentas. Pentas di Grand Paragon, Johor Bahru ini membawa 1001 aura yang sukar digambarkan. Ini baru melakar kejayaan sebagai Supervisor, nanti kalau diraikan sebagai Master Coordinator pastinya lebih hebat dari ini… Subhanallah.. Nikmat apa lagi yang harus saya dustakan…

Anak-anak masih tetap menjadi push factor untuk kejayaan saya

Ini titik tolak untuk saya lebih berjaya… perbesarkan lagi rangkaian kumpulan Glorious Family saya. Bisnes online Shaklee dari rumah ini memang berbeza dengan bisnes online yang lain. Tak perlu buat loan beribu riban untuk membeli stok kerana kami boleh sahaja membeli secara online dan penghantaran terus melalui courier ke rumah para pelanggan.

 

 

Tak lupa juga., kelas-kelas bimbingan yang diberikan antara ahli kumpulan, upline dan super upline memang tak pernah lekang. Ada sahaja perkongsian ilmu yang diberikan. Teknologi kini semakin maju, memang rugi kalau kita tak gunakan dengan sebaiknya.. Jarak bukan alas an untuk menimba ilmu. Kejayaan akan lebih manis jika kingsi bersama orang lain untuk sama-sama berjaya.

Perasaan membawa anak sekali di atas pentas, memang membakar lagi semangat saya untuk berjaya

Perasaan membawa anak sekali di atas pentas, memang membakar lagi semangat saya untuk berjaya

 

Banyak lagi kelebihan dan keistimewaan menjalankan bisnes Shaklee ini dari rumah. Serius, memang tak rugi pun. Selain banyak perbezaan tahap kesihatan diri dan keluarga, tak sangka ia juga lubuk rezeki kami sekeluarga tanpa mengabaikan anak-anak dan juga tanggungjawab sebagai isteri.

 

New Rank Achiever

Siapa kata suri rumah adalah rendah tarafnya berbanding wanita bekerjaya?? Saya berjaya buktikan ia tidak benar sama sekali. Jika saya boleh, anda juga boleh.

 

 

Berminat nak jana pendapatan dari rumah sebagai ahli Shaklee? Meh join Team Glorious Family bersama saya dan rakan-rakan yang lain untuk sama-sama melakar kejayaan demi kejayaan..

 

Boleh Whatsapp saya untuk sertai kami di Glorious Family..

klik untuk sertai kami di Glorious Family

klik untuk sertai kami di Glorious Family

Semoga bermanfaat & Good Luck!! 😍😍

cropped-Tentang-azlina-mubin.png

Jika anda berminat dengan sebarang produk SHAKLEE, hubungilah saya. Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Pasir Gudang dan Masai terutamanya Taman Scientex, Nusa Damai,Taman Cahaya Masai, Taman Kota Masai (Eco Tropics), Ecoworld, Politeknik Ibrahim Sultan, Kolej Komuniti Pasir Gudang, Taman Cendana, Taman Air Biru, Taman Pasir Putih, Taman Mawar, Taman Bukit Dahlia, Desa Rakyat, Kg Cahaya Baru, Kg Pasir Putih, Kg Kong Kong, Bandar Layangkasa, Meridin East, Taman Tg Puteri , Menara Aqabah, Kawasan Perindustrian Pasir Gudang, Bandar Seri Alam, Taman Sierra Perdana, Tesco Seri Alam, Mydin Seri Alam dan kawasan lain sekitarnya. Penghantaran terus ke rumah anda untuk kawasan-kawasan yang tersebut.

Facebook : Azlina Mubin

Facebook page : Kedai Vitamin Pasir Gudang – Masai 012-7059520

ig : azlina_mubin

                      Call/ Whatsapp : http://www.wasap.my/+60127059520

Email : azlina.mubin0708@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *