4 MEKANISMA PENUAAN PADA TAHAP SELLULAR YANG ADA DALAM VIVIX


Di dalam satu penemuan utama, kajian klinikal terkini menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular..

Di dalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan ia memberi impak kepada empat mekanisma utama penuaan pada tahap sellular iaitu :


1) Kerosakan DNA

  • Setiap hari , setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini kerosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu ‘typo’ ( kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.

2) Pengawalan Genetik

  • Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular.
  • Di dalam satu penemuan utama, kajian klinikal terbaru menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.

3) Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun oleh Sel-Sel

  • Mictochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun.
  • Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga dalam sel.

4) Penimbunan Protin AGE

  • Penimbunan berlebihan protin AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang skan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.
  • Ramuan Vivix adalah 10 kali lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) untuk melambatkan pembentukkan protin AGE.

Vivix merupakan supplemen anti penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee.

Di dalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penuaan pada tahap sellular seperti yang dinyatakan di atas tadi… 

Ketahui perbezaan Vivix ini dengan jenama lain yang perlu diketahui umum…

Cepat grab promosi hebat Vivix untuk Januari ini sahaja.. 

Semoga Bermanfaat & Good luck!!.

cropped-Tentang-azlina-mubin.png

Jika anda berminat dengan sebarang produk SHAKLEE, hubungilah saya. Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Pasir Gudang dan Masai terutamanya Taman Scientex, Nusa Damai,Taman Cahaya Masai, Taman Kota Masai (Eco Tropics), Politeknik Ibrahim Sultan, Kolej Komuniti Pasir Gudang, Taman Cendana, Taman Air Biru, Taman Pasir Putih, Taman Mawar, Taman Bukit Dahlia, Desa Rakyat, Kg Cahaya Baru, Kg Pasir Putih, Taman Tg Puteri , Menara Aqabah, Kawasan Perindustrian Pasir Gudang, Bandar Seri Alam, Tesco Seri Alam, Mydin Seri Alam dan kawasan lain sekitarnya. Penghantaran terus ke rumah anda untuk kawasan-kawasan yang tersebut.

Facebook : Azlina Mubin

Facebook page : Kedai Vitamin Pasir Gudang – Masai 012-7059520

ig : azlina_mubin

Call/ Whatsapp : Lina 012-7059520

One thought on “4 MEKANISMA PENUAAN PADA TAHAP SELLULAR YANG ADA DALAM VIVIX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *