5 TIPS MEMILIH PRODUK KECANTIKAN KULIT WAJAH AGAR TAK CEPAT MEREPUT

Kaklina ni umur dah nk masuk 40an beberapa tahun lagi… Takut sangat mereput nak nampak muda tapi pulun bermekap tebal2… 


Dulu pernah pakai compact powder, tapi merenyam nya muka, Tuhan je tahu.. Pelik macam mana orang lain boleh je guna berinchi2 kat muka… Dengan krim mukanya lagi… Betul ke bebas bahan kimia?? 


Pencuci muka pula?? Dengan lambakkan produk di pasaran, kita perlu bijak memilih yang betul2 semulajadi dan tidak meninggalkan kesan penipisan kulit wajah… Bukan beli yang borong kilo tu.. 


5 Tips Memilih Produk Kecantikan Kulit


1) Pastikan bahan dari sumber semulajadi


2) Company yang keluarkan produk tu ada R&D nya sendiri & sentiasa melakukan ujian klinikal ke atas manusia, bukan pada haiwan.


3) Tidak mengandungi merkuri, hidrokuinon @ mana-mana bahan kimia pemangkin untuk menjadikan proses kecantikan kulit menjadi lebih cepat dari tempoh yang sepatutnya.


4) Produk itu tidak terlampau mengeringkan kulit & tidak terlampau melembapkan. 


5) Produk yang terlampau berbuih hanya akan membuat kulit tersangat kering & pastikan apabila mengambil produk tersebut ia serasi dengan kulit kita.

Bahan-bahan yang perlu dielakkan ketika memilih produk kecantikan

Shaklee pun ada produk kecantikan wajah..bebas kimia lagi… Tak caya?? Meh study skit… KANDUNGAN DAN BAHAN SEMULAJADI YANG SELAMAT UNTUK PENJAGAAN KULIT WAJAH

Kalau bukan kita sayang kulit kita, siapa lagi ye tak???

Nak order SET NUTRIWHITE dengan kaklina pun boleh…

Semoga Bermanfaat & Good luck!!.

cropped-Tentang-azlina-mubin.png

Jika anda berminat dengan sebarang produk SHAKLEE, hubungilah saya. Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Pasir Gudang dan Masai terutamanya Taman Scientex, Nusa Damai,Taman Cahaya Masai, Taman Kota Masai (Eco Tropics), Politeknik Ibrahim Sultan, Kolej Komuniti Pasir Gudang, Taman Cendana, Taman Air Biru, Taman Pasir Putih, Taman Mawar, Taman Bukit Dahlia, Desa Rakyat, Kg Cahaya Baru, Kg Pasir Putih, Taman Tg Puteri , Menara Aqabah, Kawasan Perindustrian Pasir Gudang, Bandar Seri Alam, Tesco Seri Alam, Mydin Seri Alam dan kawasan lain sekitarnya. Penghantaran PERCUMA terus ke rumah anda untuk kawasan-kawasan yang tersebut.

Facebook : Azlina Mubin

Facebook page : Kedai Vitamin Pasir Gudang – Masai 012-7059520

ig : azlina_mubin

Call/ Whatsapp : Lina 012-7059520

One thought on “5 TIPS MEMILIH PRODUK KECANTIKAN KULIT WAJAH AGAR TAK CEPAT MEREPUT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *