||PTS2.0||TASK16: SUMBER ILMU UNTUK SID PRO SHAKLEE TAMBAH PENGETAHUAN

Untuk menjadi seorang SID Pro, memang kena selalu upgrade ilmu tentang kesihatan & nutrisi.. 
Sebab kami bukan hanya menjual tapi kami beri konsultasi dan bimbingan utk menangani masalah yg customer hadapi mengikut produk yang bersesuaian.
Jadi utk itu, saya memang selalu merujuk buku nutrisi daripada Shaklee ini selain info dari buku kesihatan yang lain.. 

Beruntung sangat join Shaklee, sebab pihak Shaklee sendiri selalu menganjurkan kelas2 nutrisi daripada Nutritionist Shaklee yang hebat… 

Selain itu, kelas2 online di medium FB, webinar & whatsapp memang byk membantu dari super upline yg hebat2 belaka.. Tak lupa En. Google 😍😍. Banyak Jurnal2 kesihatan yang boleh kita rujuk di google.
Nak menjual produk kesihatan memang selalu kena upgrade ilmu. Bukan fikir keuntungan semata-mata. Seperti matlamat Dr. Shaklee yang inginkan perkongsian untuk hidup yang lebih sihat. Bantu orang lain untuk sihat bersama-sama dengan mengamalkan pemakanan semulajadi dan gaya hidup sihat .👍👍👍
Nak jana pendapatan bersama Shaklee?? Boleh je

Semoga Bermanfaat & Selamat Berjaya..

cropped-Tentang-azlina-mubin.png

Jika anda berminat dengan sebarang produk SHAKLEE, hubungilah saya. Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Pasir Gudang dan Masai terutamanya Taman Scientex, Nusa Damai,Taman Cahaya Masai, Taman Kota Masai (Eco Tropics), Politeknik Ibrahim Sultan, Kolej Komuniti Pasir Gudang, Taman Cendana, Taman Air Biru, Taman Pasir Putih, Taman Mawar, Taman Bukit Dahlia, Desa Rakyat, Kg Cahaya Baru, Kg Pasir Putih, Taman Tg Puteri , Menara Aqabah, Kawasan Perindustrian Pasir Gudang, Bandar Seri Alam, Tesco Seri Alam, Mydin Seri Alam dan kawasan lain sekitarnya. Penghantaran PERCUMA terus ke rumah anda untuk kawasan-kawasan yang tersebut.

Facebook : Azlina Mubin

Facebook page : Kedai Vitamin Pasir Gudang – Masai 012-7059520

ig : azlina_mubin

Call/ Whatsapp : Lina 012-7059520

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *