||PTS2.0:TASK13:

“Buat je.. Org support dari blkg… Asalkan anak2 ada depan mata”..
Memang sebab diorang ni lah saya pulun berShaklee.. 

Ayahnya, masa saya berpantang, dialah amek stok & COD kat customer kalau customer nak urgent. Malam2 pun sanggup.. Kalau kerja malam, suruh g branch… Dia pergi jugak siangnya…
Tidurnya tak cukup, tak mengeluh… Janji dapat tolong wife dia buat apa yang disukainya… Tenkiu banyak2 Mr Husband… Very supportive 💪💪💪
Walaupun tak selalu kongsi bahu yang sado tu time saya down… At least you have always bring me up… Acececeeh…. Fefeeling suiitt pulak tetiba… 
Saya juga selalu ingat kata Omak bisnes saya Anida Ahmad yg suruh lawan diri sendiri. Jangan lawan dgn org lain… Tq jugak team mate #teamnida yg selalu sangat bkongsi rasa gumbira… Tak dan nak down2…
Doakan kejayaan saya naik rank ye… 😍😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *