||PTS2.0||TASK4:BUKAN BISNES BIASA-SHAKLEE MERUBAH TANGGAPAN SAYA

Macam mana saya boleh terjebak dengan Shaklee??

Kalau tanya orang yang berbisnes Shaklee ni mesti pada mulanya mereka adalah merupakan pengguna produk Shaklee sahaja. Bila dah guna & rasa kesan yang sangat baik, mulalah nak kongsi dengan sahabat @ ahli keluarga. Begitu juga dengan saya..

Bila ada sahabat & ahli keluarga mintak tolong belikan, kita pun beli.. Bila dah beli, tiba2 dapat bonus pulak bulan berikutnya jika mencapai uv minima 150 dan ke atas..
Eh, boleh serius la camni… 

Pada Jun 2014, pertama kali saya join Jom Hebat Selatan.. Pertama kali juga bersua muka dengan Neni Lyna & Atok Zainul Anuar.. Sedut aura sharing mereka yang naik rank waktu tu.. 

Lagu Faizal Tahir (Gemuruh) memang boleh buat bulu roma meremang.. Suami & anak2 saya juga ikut sama sertai JHS waktu tu.. Tu yang paling best..

Saya beritahu suami, this is what i want.. Bisnes disamping anak2 membesar depan mata. Bisnes yang boleh angkut anak-anak sekali bersama-sama. 

Dari bisnes Shaklee ni jugaklah banyak mendekatkan saya denganNya. Kami bukan sahaja dibimbing untuk berjaya dalam bisnes malah rohani jua..

Saya tak silap memilih jalan untuk bersama Shaklee dibantu oleh grup hebat iReach Family ini.. Bersyukur sangat berada di landasan yang betul..


Insya Allah… Tak mustahil…Gelaran Master Coordinator akan saya genggam suatu hari nanti…. Amin…

Semoga Bermanfaat & Selamat Berjaya..

cropped-Tentang-azlina-mubin.png

Jika anda berminat dengan sebarang produk SHAKLEE, hubungilah saya. Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Pasir Gudang dan Masai terutamanya Taman Scientex, Nusa Damai,Taman Cahaya Masai, Taman Kota Masai (Eco Tropics), Politeknik Ibrahim Sultan, Kolej Komuniti Pasir Gudang, Taman Cendana, Taman Air Biru, Taman Pasir Putih, Taman Mawar, Taman Bukit Dahlia, Desa Rakyat, Kg Cahaya Baru, Kg Pasir Putih, Taman Tg Puteri , Menara Aqabah, Kawasan Perindustrian Pasir Gudang, Bandar Seri Alam, Tesco Seri Alam, Mydin Seri Alam dan kawasan lain sekitarnya. Penghantaran PERCUMA terus ke rumah anda untuk kawasan-kawasan yang tersebut.

Facebook : Azlina Mubin

Facebook page : Kedai Vitamin Pasir Gudang – Masai 012-7059520

ig : azlina_mubin

                                Call/ Whatsapp : Lina 012-7059520 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *