Bahan penjagaan rumah bebas kimia bantu pelihara kehalusan tangan serta sangat jimat

Dalam memilih bahan mencuci alatan dan keperluan rumah, kebanyakkan para isteri pasti akan memilih yang memberi kesan yang cepat serta dapat membantu memudahkan kerja-kerja di rumah. Bonus sekiranya dapat menjaga tangan agar kekal halus tanpa merosakkan tangan akibat penggunaan bahan kimia yang terlalu kuat. Untung sebab produk Shaklee berasaskan bahan semulajadi, selamat dan berkesan. Pasti buatkan para ibu di luar sana tersenyum lebar…

PicsArt_03-01-10.30.37

1) Basic H2® Organic Super Cleaning Concentrate / 473ml (16oz). Harga : RM48.80

Tanpa toksik dan membersih secara semulajadi.

 • Satu jumlah penjimatan yang luar biasa, benar-benar berkuasa, pembersih handal yang menanggalkan minyak gris degil hanya dari sebotol pencuci pekat BasicH2® Organic dengan kepekatan berganda yang hebat.
 • Digunakan untuk pelbagai kerja rumah – membuang kotoran, minyak gris dan kotoran dari mana-mana permukaan yang boleh dibasuh; luar dan dalam: dinding, tingkap dan cermin, lantai, peralatan dapur, dapur masak, mana- mana bahagian tertutup dan perabot.
 • Juga bertindak dengan baik ke atas kesan calar balar yang mengandungi minyak gris degil yang meninggalkan kesan comot yang digunakan bagi membersihkan laluan minyak, tempat pembakar gril, ketuhar dan lain-lain lagi..

Lihat  TESTIMONI di sini

2) Dish Wash Concentrate / 473ml (16oz) Harga : RM29.70

Handal Membersihkan Minyak Gris bagi Cucian Pinggan Mangkuk dengan Basuhan Tangan.

Hanya perlu beberapa titisan bagi mencuci setimbun pinggan yang berminyak selepas makan malam. Lantas membuatkan tugasan menjadi amat mudah, malah

 • lembut pada tangan
 • semulajadi, pencuci berasaskan tumbuh-tumbuhan
 • buih tahan lebih lama
 • membuatkan pinggan bersih berkilau
 • hanya beberapa titisan mampu membersihkan timbunan pinggan-pinggan mangkuk di sinki.

3) Fresh Laundry Concentrate (Powder) / 2.5kg (5.5lb) Harga : RM84.80

Formula semulajadi untuk pakaian yang lebih bersih

Cucian baju kini lebih mudah. Formula enzim semulajadinya menjadikan pakaian lebih bersih disamping menyelamatkan bumi. Jadi, bolehlah melonggokkan timbunan baju dan menghidunya dengan nyaman sekali.

4) Soft Fabric Concentrate / 946ml (32 fl. oz). Softens 64 Loads Harga: RM42.40

Melembutkan pakaian.

Erm..berbau segar, selembut sutera yang mengurangkan kedutan dan menghilangkan statik pada kain yang mungkin ada pada pencuci yang anda gunakan sebelumnya. Sekali lagi, terima kasih kepada formula kepekatan yang hebat yang mana anda bukan hanya menggunakannya dengan kuantiti yang sedikit malah anda boleh menatang botolnya ditangan.

 • Berkepekatan tinggi – 946ml (32auns) melembutkan 64 muatan
 • Pelembut semulajadi, mengurangkan kedutan dan mengawal kehadiran statik pada kain.
 • Botol yang kecil bagi memudahkan ia dibawa, dituang dan disimpan.

 

SEMOGA BERMANFAAT!!!

cropped-Tentang-azlina-mubin.png

 

Jika anda berminat dengan sebarang produk SHAKLEE, hubungilah saya. Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee bagi kawasan Pasir Gudang dan Masai terutamanya Taman Scientex, Taman Cahaya Masai, Taman Kota Masai (Eco Tropics), Politeknik Ibrahim Sultan, Kolej Komuniti Pasir Gudang, Taman Cendana, Taman Air Biru, Taman Pasir Putih, Taman Mawar, Desa Rakyat, Kg Cahaya Baru, Kg Pasir Putih, Taman Tg Puteri , Menara Aqabah, Kawasan Perindustrian Pasir Gudang, Tesco Seri Alam, Mydin Seri Alam dan kawasan lain sekitarnya.

Facebook : Azlina Mubin

Facebook page : Kedai Vitamin Pasir Gudang – Masai 012-7059520

ig : azlina_mubin

Call/ Whatsapp : Lina 012-7059520

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *